Abecednik odpadkov in razpored odvoza odpadkov v letu 2022

22. december 2021

Spoštovani občani.

Danes ste v vaše poštne nabiralnike prejeli pošiljko s prenovljenim Abecednikom odpadkov. V njem boste našli osnovne informacije na temo ločevanja, glavnino knjižice pa predstavlja abecedni seznam odpadkov. Opremljen je z ikonami zabojnikov, zato je uporaben za vse naše občane – od najmlajših do najstarejših, saj vidimo, da se z ločevanjem radi seznanjajo tudi mladi prebivalci naše občine. Otroci so odlični ambasadorji varovanja okolja!

Priročno knjižico smo oblikovali, izdelali in izdali skupaj z lokalnimi podjetniki, kar ji daje še dodaten domač, tržiški pečat.

Verjamemo, da vam bodo zbrane informacije v pomoč in da boste z njim razrešili marsikatero dilemo.

S premišljenim ravnanjem in skrbnim ločevanjem lahko vsak izmed nas pomembno vpliva na količino odpadkov in na pravilno razvrstitev.

Pošiljki prilagamo tudi razpored odvoza odpadkov v letu 2022 in vam hkrati sporočamo, da ste občani o morebitnih spremembah termina odvoza odpadkov lahko obveščeni preko brezplačnih SMS in elektronskih obvestil. Vsi, ki v naš sistem obveščanja še niste vključeni, to še vedno lahko storite. Na e-naslov info@komunala-trzic.si nam sporočite svoje podatke (ime in priimek, naslov ter mobilno številko in/ali e-naslov) in o najpomembnejših informacijah v vašem naselju (odvoz odpadkov, oskrba s pitno vodo, zapora cest) boste ažurno obveščeni.

Abecednik odpadkov

Razpored odvoza odpadkov v letu 2022