KORONAVIRUS - AKTUALNE INFORMACIJE

Spoštovani občani.

Posredujemo vam aktualne informacije glede poslovanja našega podjetja v času preventivnih ukrepov v zvezi s povečano stopnjo tveganja prenosa koronavirusa:

  • Upravna stavba je zaprta, blagajna ne dela: prosimo vas, da za komunikacijo z nami uporabljate na spletni strani navedene kontaktne telefonske številke ter elektronsko in običajno pošto.
  • V nujnih primerih se predhodno telefonsko najavite in ob prihodu pozvonite na zvonec ob vhodu v upravo. Vaš sogovornik vas bo pričakal ob vhodu v upravno stavbo, kamor smo namestili tudi razkužilo za roke.
  • Zbirni center je zaenkrat še odprt, vendar vas vljudno prosimo, da ga obiščete le, če ste popolnoma zdravi.
  • Pogrebi potekajo kot običajno – navodila naročnikom in obiskovalcem pogrebov smo podali v posebni objavi.

Zgornje informacije veljajo do preklica.

Kot izvajalec gospodarskih javnih služb se bomo tudi prihajajočih kriznih dneh potrudili, da svoje delo opravimo kvalitetno. Prosimo pa tudi za vašo pomoč, da skupaj zajezimo širjenje virusa: ostajajte doma oziroma v naravi, poskrbite, da druženja v večjih skupinah prestavite na ugodnejši čas in če zbolite, ostanite doma oziroma se ravnajte v skladu z navodili zdravstvenega osebja. Skupaj upoštevajmo navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.