Praznični konec tedna je na Gorenjsko plažo pripeljal 20 tisočega obiskovalca

16. avgust 2022

Letošnje poletje je s svojimi sončnimi in toplimi dnevi izjemno prijazno do kopalcev, ki so z obiskom kompleksa večinoma izjemno zadovoljni in se radi vračajo. Prihajajo z vse Gorenjske, med obiskovalci so tudi tuji turisti.

Tako nas je praznično podaljšani konec tedna kljub malce slabši vremenski napovedi zelo razveselil, saj je pripeljal že 20 tisočega obiskovalca letos.

Poleg kopanja med 9. in 19. uro je za naše obiskovalce zanimivo tudi jutranje rekreacijsko plavanje, ki poteka prav tako kot kopanje vsak dan, in sicer med 7. in 8.30 uro.

Do konca kopalne sezone sta predvidoma še dva tedna, v katerih se bo odvilo kar nekaj zanimivih aktivnosti. Trenutno ob večerih poteka Kino z zvezdami, dopoldneve pa obiskovalcem pestrijo delavnice, ki jih že od samega začetka šolskih počitnic izvajajo zaposlene sodelavke Zdravstvenovzgojega centra ZD Tržič. Obiskovalci lahko na delavnicah spoznajo ali ponovijo temeljne postopke oživljanja in se seznanijo s pravilno uporabo defibrilatorja, si izmerijo krvni sladkor in krvni tlak. Ob ponedeljkih in petkih zjutraj se lahko srečajo tudi s fizioterapevtko, ki jim predstavi vaje za zdravo hrbtenico. 

Že kar tradicionalno bo zadnjo soboto v avgustu v amfiteatru Gorenjske plaže potekal koncert. Letos se bodo obiskovalci lahko sprostili ob glasbi Andreja Šifrerja ter skupin Beer belly Band in Fridayz band. 

Vabljeni torej na Gorenjsko plažo, kjer je vedno »fletno poletno«.